A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. február 23., csütörtök

Székely Google = Gugel Székelyfőd

Hallottatok már a Google Székely verziójáról??
Nem?? 
Kellemes perceket szerez az odatévedőknek ez a fajta kereső, ami egy teljes értékű google keresőre épül, csak éppen mintha egy Székely bácsi feliratozta volna a gombokat: mindenütt poénos fonetikusan írt szöveg. 
Vannak Bandák(csoportok), van Fordiccs(fordító), Vereb(Twitter) stb.
Ugyanúgy beállítható kezdőlapnak mint az "igazi" google.
Ha erre a linkre kattintasz kijön a Gugel kereső: Gugel Székelyfőd

Így néz ki, amikor bejön a kész oldal:

Klikkelj a képre, ha nagyítani szeretnéd!
Na, lámsza!!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!