A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. február 1., szerda

Kékestető - végre egy kis hó....

2012. január 30.

Mivel már untuk az itthoni semmitmondó időjárást, se hó, se hideg, semmi érdekes, 
elhatároztuk, felugrunk a Kékestetőre!
Ismét csodálatosan szép időt kaptunk az anyatermészettől, már-már félve mondom ezt, hiszen a környezetemben vannak túrázók, akik szinte mindig rossz időjárási viszonyokat fognak ki....
Reggel -10 'c alatt, aztán napközben is - 5 'c körül volt fent a Kékesen, de gyönyörű napsütéses igazi téli nap volt, megérte a fáradságot a kis túra. Viszonylag sokan síeltek, legalábbis a hétfői naphoz képest.
Gyalogos turistával szokás szerint alig találkoztunk.

50 cm-es  hó van, de nem mindenhol
Kész a torony! Most raktuk fel....


Majdnem a csúcson

A Mátra keleti tömbje- háttérben a távolban a Bükk hegység

A Mátra nyugati tömbje

A Tátra csúcsai - légvonalban 145 km-re a Kékestől

Az ország tetején
A túráról készült többi fotó itt található: Kékestető - fotók

1 megjegyzés :

  1. Ezek a képek láttán ,kétfajta érzés vesz hatalomba:az öröm...hogy ilyen szép napotok volt..és a piciny irigység..hogy nem taposhattam én is egy kicsit a havat!na jó..de a páromat se hagyjuk ki!remélem hamarosan bepótoljuk!De ..mégis annak örülök,hogy nektek is ez egy ÖRÖM!

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!