A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2011. március 13., vasárnap

Tavaszias túra a Mátrában. 2011.03.11.

Megvolt az első idei tavaszias jellegű túránk.+10c' feletti hőmérséklet,élénk szél,itt-ott még hó és jég foltok.Kellemes kis út volt,fölfelé a Csatorna patak míg lefelé a Vizes kesző völgyében jártunk.A képek a Kis-kő  felé vezető úton és már a Kis-kőnél való pihenés közben készültek.A negatív meglepetés az,hogy változott a busz menetrend és ezért 1 órát kellene várakozni,hogyha a Kékestetőre mennénk.Szerencsére ez csak hétköznap van így.Szeretünk Volán...

1 megjegyzés :

  1. nagyon jók a képek,bár látszik hogy hideg volt. szép helyeken jártok ti is mindig. nagyon jó lett a blog, örülök, hogy elkészült.

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!