A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2015. december 1., kedd

Fejlődésben a blog!

Örömmel jelenthetem, hogy természetjáró és túrafotós blogom tegnap elérte a százezres látogatottságot, sőt, ma már néhány százzal ennél is többen vagyunk.... 
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Hogy nagy vagy kicsi ez a szám, azt nehéz eldönteni a média világában. Egyes bulvárlapok, gasztroblogok, vagy más, mondjuk üzleti jellegű oldalak milliós nézettséget produkálnak akár egy hónap alatt is. De mivel egy ilyen blog elég specifikus -viszonylag szűkebb- rétegnek szól, itt hazai viszonylatban közepesnek nevezhető ez a szám. Egyébként Magyarországon kívül komolyabb olvasói-nézői létszám van jelen rendszeresen ezekből az országokból: 
Az ősz folyamán sikerült két nagyobb média partnerre is szert tennem, így a blog, illetve az itt szereplő képek is rendszeresen szerepelnek a Turista Magazin és a Szeretlek Magyarország oldalain is. Szeretném a továbbiakban is egyre színvonalasabb fotókkal és túraleírásokkal, hasznos tartalmakkal megtölteni a blogot. A blog továbbra sem öncélú, hazai hegyvidékeink bemutatása, és szépségeinek minél több emberhez való eljuttatása a legfontosabb célkitűzésem. Ebben segít két Facebook oldalunk is:  Az Északi-középhegység vándorai  és a Magyarországi hegyvidékek. Kérem kedves olvasóimat, hogy aki teheti és kedvet érez hozzá, legyen rendszeres látogatója a blognak, lépjen be Facebook csoportjainkba, és ossza meg ismerősei között is ezeket az oldalakat, hogy minél többen láthassák kis hazánk szépségeit, rejtett gyöngyszemeit! Köszönettel: Szatmári Zsolt

6 megjegyzés :

  1. A sikert saját magadnak köszönheted, a stílusodnak, a remekebbnél remekebb fotóknak és a hatalmas természetszeretetednek. További szép élményeket kívánok neked!

    VálaszTörlés
  2. A természetimádat..és a hűség kevésnek adatik meg..Te egyik vagy azok közül..akinek megadatott..MI köszönjük..és nagy gratula neked!(Márta Alice..Sz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Márta! Hűség, imádat, alázat.... igen, ezek nélkül nem csak a blog nem menne....

      Törlés
  3. Gratulálok az elért látogatottsághoz és további sok sikert kívánok a blog vezetéséhez.

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!