A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2015. augusztus 24., hétfő

Vasárnapi kirándulás

2015.08.23.
Mivel már egy éve nem ültünk bringára, időszerű volt leporolni a gépeket és magunkat.....
Persze nem mentünk messzire, csak a közelben tettünk egy kört, Szabadkígyóson jártunk a Wenckheim kastélyban. A kastélyról, parkról és a környező tájról már írtam két korábbi blogomban is: Kékestető helyett és a másik:    Kígyós pusztai tekergés
Ezért most igazából nem is szaporítom a szót, inkább megosztok néhány képet a kastélyról, mert eddig nem sikerült megfelelő képeket készíteni az épületről. Mondjuk nem is csoda, hiszen nagyon ritkán fotózok épületeket, vagy éppen utcákat, városokat... nincs benne gyakorlatom.
Egy kép a kastély parkjából, nagyra nőtt mocsári ciprusok alatt sétáltunk

Hazafelé még marháskodtunk egy kicsit.....
Szürkemarhák a Kígyósi pusztán
És végül egy madár, aki érti a táblák jelentését....
 

5 megjegyzés :

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!