A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. május 9., szerda

Kevésbé érzékenyek az allergénekkel szemben, akik nem csak fényképen láttak erdőt

Egyes kutatók a megváltozott -urbanizált- életformánkat okolják az egyre több és több allergiás megbetegedés miatt.
Itt egy cikk az index.hu-ról ezzel a témával kapcsolatban:
A városi élet miatt gyakori az allergia

Egyébként ezt már én is tapasztaltam a környezetemben élőkön...

1 megjegyzés :

  1. Sokszor nagy hűhót csapnak ebből..hogy allergiások!..Néha átmegyünk az életen..és szipogunk,folyik a könnyünk..és nem is tudjuk hogy allergiások vagyunk!..Igy vagyok én is..de nem foglalkozok vele..A reggelt 15-20 tüsszentéssel kezdem..és ez szinte normális!..Nem foglalkozom vele..:)

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!