A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2011. december 5., hétfő

A Cserepes-kői barlangszállás télen

A következő kis videókat nagyjából pont két éve készítettük a Bükk-ben a Cserepes-kői barlangszállásnál.
Ahogy az ilyen rövid kirohanásokat /ezeket egy éjszakás kalandnak hívjuk.../ szoktuk intézni, korán reggel kimegyünk minimális mennyiségű cuccal, kint alszunk, aztán másnap már hajnalban irány vissza. Így gyakorlatilag csak kevesebb mint 24 órára kell kaját, vizet és ruhát vinni magunkkal. 
Elég sokat lehet így menni és mégis a hegyen lehet tölteni egy egész napot, anélkül, hogy belerokkannánk a cipekedésbe. Olyan mint egy jó kommandós támadás. 
Gyors, hatékony, és mégis minimális a kockázata.
A 2009- es  videón ketten vagyunk a szokásos családi csapat.
A 2010- es videón szerepel Zoltán barátom is, mint vendég.


                                        
2009 december2010 január
  Csak azt sajnáltuk, hogy alig volt hó. 

2 megjegyzés :

  1. Hát gondolatban én is ott voltam..veletek!csodaklassz az a kis barlang..fantasztikus.hogy ilyen kis csöpp örömökből áll az ÉLET ÖRÖME!szivesen kipróbálnám én is!lehet hogy valamikor sikerül?..Hogy recsegett ropogott a hó!meglepődtem..Bélapátfalván voltunk 2 éve..hmmm....ott is nagyon szép a táj!

    VálaszTörlés
  2. A videók nagyon szuperek, a bejegyzés élményszerű(legalábbis számomra emléket felidéző sorok)... :D Rövid,de lényegretörő.
    Talán én is fogom ezt a módszert alkalmazni,hogy apró videókat illesztek be.
    Üdv: Enikő

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!