A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2013. február 17., vasárnap

Angyalok könnye...

,,Haladj bátran, egyre mélyebben az erdők közé. A fák alatt, itt-ott még láthatod a harmatot, ahogy megcsillan a fűszálak hegyén. Jusson eszedbe, hogy angyalok könnye az. Angyaloké, akik sokat sírnak még ma is, mert annyi sok embernek marad zárva a szíve a szép előtt. De miattad nem sírnak már. Mosolyognak, amikor jönni látnak."
Wass Albert
A kép tavaly ősszel készült a Siroki várnál
 

8 megjegyzés :

 1. Tetszikforma idézet, talál a képhez...jó a kép háttere is.

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű az idézet és a fotó is :-)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Nekem nagyon megtetszett ez az idézet, hiszen amúgy is szeretem Wass Albert munkáit.
   De ez telibe találta a gondolatvilágomat.

   Törlés
 3. Nekem is tetszett..nálam is ilyen angyalok vannak az erdőben..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett Neked is!
   Bármerre is mész a világban, az angyalok és az erdők egyformán jóságosak, szeretni és csodálnivalók, ellentétben az emberekkel...

   Törlés
  2. Megkapó idézet, varázsos kép! Gratulálok! :)

   Törlés
  3. Köszönöm kedves Zsófia!
   Én csak remélni tudom/mert az erdőn-hegyen úgy érzem!/, hogy talán rám is mosolyognak az angyalok...

   Törlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!