A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. március 5., hétfő

Tavasz köszöntő túra a Mátrában. 2012.03.04.


Mivel szép kora tavaszias idő ígérkezett, elhatároztuk, hogy megtartjuk szokásos tavasz váró-köszöntő túránkat, a már bevált Mátrai helyszínen.
Hétvége és szép idő lévén arra számítottunk, hogy sokan lesznek esetleg a hegyen, de a sokévi tapasztalat alapján tudtuk, hogy így sem kell tömeges turista forgalomra számítanunk. Ez be is jött, hiszen a kint töltött 7 óra alatt csak néhány emberrel találkoztunk. Pedig gyönyörű szélcsendes, napsütéses, kellemes +10'C-os igazi kiránduló idő volt, ezt le sem kellene írnom - szokás szerint. Vannak akik még ezért is irigykednek ránk....














Sikerült néhány érdekes fotót is csinálni, pedig sajnos nem volt fényképezőgépünk. Csak a mobiltelefon. A Canon gépünk szervizben van.

3 megjegyzés :

  1. Csodálatosan...hangulatosan ......ez már a tavasz!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ezt nézd meg:
    http://betyarkorte.wordpress.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igazi világjárók a fiatalok - tetszik, hogy azt írják
      "azért mentek el Magyarországról, mert nem akarnak a Balkánon élni..." hi-hi!!
      Ahogy én látom, amúgy jó anyagi helyzetben levő srácok kimentek még egy lapáttal rádobni a színvonalra!!
      Persze saját maguk szerint nem erről van szó. Úgy legyen!!

      Törlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!