A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2011. október 4., kedd

Új gép

A legújabb szerzeményünk ez a Cannon PowerShot SX130 IS típusjelű fényképezőgép.

Reméljük jó szolgálatot fog tenni a túráink során. Sajnos már évek óta nem volt fényképezőgépünk, csak mobiltelefonnal fotóztunk.
12 megapixel, 12X-es optikai zoom, 28 mm-es látószög,
teljeskörű manuális vezérlés, HD videó, optikai képstabilizátor. 
Ennyi elég is hobbi célra. Nekünk. 
Aki többre vágyik, fizessen!
Minden hajszálnyi javulást tízezrekbe mérnek, és mivel a jó kép nem csak a hardveren múlik, ha
nincs megfelelő szoftver, nem is biztos, hogy akkora lesz a különbség....


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!