A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. augusztus 22., szerda

Goldenblog 2012

Az idén is újra indult a hazai legnevesebb blogverseny, amin tavaly is indultam csekély eredménnyel, hiszen akkor a "személyes" kategóriában neveztem ahova sok közönség szavazat kellett volna...
Az idén az "életmód blogok" kategóriába kerültem ahol van szakmai zsűri is.
Ha tetszik a blog, jónak tartod az irányt amerre tart, kérlek szavazz rá!!
Kattints az alábbi linkre és keress az "Életmód blogok" között!!
Goldenblog szavazás

Köszönettel:
Nomád a hegyek vándora

4 megjegyzés :

  1. Én szívesen szavaznék, de technikai okokból rég nem tudok a facebookra fölmenni.
    (Más kérdés, hogy igazából nem vagyok a versenyek híve, talán mert ma minden erről szól, és nem a versenytől lesz jó valami vagy nem jó.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk van igazság abban, hogy nem feltétlenül tükrözik az ilyen jellegű versenyek eredményei a valódi értékeket...
      Mindenesetre köszönöm a hajlandóságot a szavazásra...!! :-))

      Törlés
  2. Szavazva. Sok sikert!!
    (Egyet értek az előző hozzászólóval)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok egy versenyző típus, de azért nem árt néha a nagyközönség vagy éppen szakértők véleményét látni arról amit csinálunk.
      Köszönet a szavazatért!!

      Törlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!