A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. augusztus 7., kedd

A TermészetBÚVÁR magazin


TermészetBÚVÁR hazánk egyik legnagyobb múltú és 1991 óta egyik legsikeresebb tudományos ismeretterjesztő orgánuma. Az 1935-ben alapított és 1989-ben megszüntetett BÚVÁR legjobb hagyományait őrzi és gazdagítja a megváltozott körülményekhez és követelményekhez igazodva.
Mai címével és formájában 1990 óta jelenik meg. Kiadói gondozását – alapítványi keretben, mecénások segítségével – a megmentését elhatározó és vállaló, minimális létszámú szerkesztőség maga látja el.

Remélem a közeljövőben sikeres együttműködés fog létrejönni a lappal, mivel tervezik fotóim és túraleírásaim megjelentetését.  

Sajnos a magazin anyagi gondokkal küszködik, ezért aki teheti segítse őket, olvassa el az alábbi linken megjelenő írást:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!