A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. március 8., csütörtök

Korlátozások a Bükki Nemzeti Park területén

A sok évi hagyománynak megfelelően, ismét kezdődik a szalagozásos-útlezárásos-fokozott ellenőrzéses időszak a Bükki kövek legszebbjeinél!!

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata fokozottan védett természetvédelmi értékek megóvása érdekében 2012.03.05-06.30. között az alábbiak szerint és a következő helyszíneken kiemelten ellenőrzi a hatályos jogszabályok betartását a Pes-kő, Három-kő, Tar-kő, Köpüs-kő, illetve a Dédesi Kisvár-szikla fokozottan védett természeti területeken. A látogatók számára fenntartott terület határát szalagozással jelölik.


A teljes cikk itt olvasható:
B.N.P.I hírek

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!