A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. március 6., kedd

Izgalmas utazás - panorámák - másképp!!

Lélegzet elállító utazásra hívlak benneteket!!
Gyönyörű panoráma felvételek a világ legmagasabb vízeséséről, hangulatos zenével aláfestve, különböző választható nézőpontokból fotózva!
Klikk ide: Angel waterfall Venezuela

A másik egy egzotikus Himalájai utazás a Mount Everest körül, szintén érdekes és interaktív kaland a világ legmagasabb hegyei között!
Klikk ide: Mount Everest

Nálam ez a kettő a favorit, de ha még többre vagy kíváncsi, látogass el ideAirPano.com  
Megjegyzés: NEM VIDEÓKAT LÁTSZ, HANEM PANORÁMA FOTÓKAT, TEHÁT NE VÁRD AZT, HOGY FOLYAMATOSAN MOZGÓ KÉPET KAPSZ!!
Jó nézelődést!!




6 megjegyzés :

  1. Köszönöm, valóban élmény volt :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett!! Engem teljesen elbűvölt a felvételek különlegessége, egyrészt a technikai oldalát nézve és másrészt a táj szépségét nézve! Ilyet csak az láthat, aki oda utazik, nagy szerencse, hogy a korszerű technika segítségével mi is átélhetjük ezt az élményt.

      Törlés
  2. Nézegettük,de elég nehezen tölti...vagy én nem tudom kezelni,...amugy ezek a helyek részemről csak itt vannak...nekem nagyon elérhetetlennek tünnek!Ugyhogy nem is vágyok rá meglátogatni!Köszönjük,szép felvételek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha arra gondolsz, hogy darabos a kép, az azért van mert tulajdonképpen fotóról van szó/panoráma/ nem videóról!
      Ha más a probléma akkor passz...
      Hát meglátogatni szinte biztos nem fogom én sem, bár vágynék rá, hiszen a Himalájával kapcsolatosan mégiscsak a világ legmagasabb-legvadabb és épp ezért leglátványosabb hegységrendszeréről van szó...!!
      Ugyanakkor mint fotózást kedvelő természetjáró nem tudok elmenni a képek mellett csodálkozás és áhítat nélkül, egyrészt a szépséges táj miatt, másrészt a panorámafotózás világklasszis bemutatása okán!! Számomra megdöbbentő felvételek!! És egy kis személyes oldala is van a dolognak: tizenéves koromban az első hegység amit behatóbban tanulmányoztam -persze csak elvileg, könyvből, térképről, nem a terepen!- éppen a Himalája volt... Mivel akkoriban olvastam Sir Edmund Hillary "Kockázat nélkül nincs győzelem" című könyvét ami a híres hegymászó életéről és első Mount Everest mászásáról szól.

      Törlés
    2. Nem azt mondtam hogy nem csodálom,sőt...szeretem ezeket..de sosem vágytam arra ami elérhetetlen..már startból lemondok róla!Téged pedig azért csodállak..és Rád esett a választásom mert olyan rendkivüli vagy,nem fanatikus..annál finomabb kivitel:)És ..lelked van..ezért csodállak!Üdv..és ezen már nem lehet változtatni...:)

      Törlés
    3. Köszönöm a dicsérő szavakat!!
      Egész elérzékenyültem...

      Viszont a startból lemondás az nem az én stílusom!!

      Törlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!