A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2014. március 12., szerda

Tavaszi képek földközelből

Készítettem néhány képet a virágok közé bújva, földre hasalva, nappal szemben vagy éppen borús ég alatt....
Nekem tetszenek a virágok és a kora tavaszi lágy színek. Csak több virág és több kép kellene... De még hátha sikerül, mert az idén korán beindult a virágzás de sajna pont most nem tudok terepre menni ... 

4 megjegyzés :

 1. Válaszok
  1. Köszönöm Zsuzsanna! Nézz vissza hozzám máskor is!

   Törlés
 2. csodálatos, gyönyörű fotók,
  (ha számít amikor megláttam, mindegyik képen felkiáltottam, ahh, de széééép)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Katalin! És természetesen számít a felkiáltás! :-)

   Törlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!