A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2013. szeptember 5., csütörtök

Szeptember, vadászok, turisták, tilalmak...

Egy kis megjegyzésem a szeptemberi erdőlátogatási tilalmak mellé, Rockenbauer Pál örök értékű szavainak segítségével:
/a bevezetőszöveg csak teljes képernyős üzemmódban látszik jól, kicsik a betűk...!/

Egyébként ha valaki tájékozódni szeretne az aktuális erdőlátogatási tilalmakról, az itt /is/ megteheti: Természetbarát.hu

3 megjegyzés :

  1. Jó látási viszonyok mellett, a vadat feleslegesen nem zavaró, az erdei utakról, turista utakról le nem térő kirándulókat az erdőtörvény alapján az erdőből kitiltani nem lehet. A napnyugta előtti időszaktól, napkelte utáni egy pár óráig, biztonsági okokból korlátozható a mozgás. Senkinek nem hiányzik a gyáritól több lyuk a bőrére alapon. :)

    VálaszTörlés
  2. Örök életű, igaz szavak hangzottak el Pali bácsi szájából!

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek..Ki a fontosabb?..Az EMBER..aki szereti a természetet..és megbecsüli,óvja..és gyönyörködik benne?..vagy az ember a VADÁSZ..aki mit sem törődve az állatok életével kioltja azt....még akkor is ha nem muszáj,aki fittyet hány a valós turistákkal..és szó nélkül golyót röpit....Ugyanbiza nem kellene kitenni egy táblát?..azokon a helyeken is ahol túráznak esetleg?MIÉRT..mert akkor vadásznak..amikor csak AKARNAK!....Mi van ha egy békés idősebb házaspárt,vagy egy kiscsaládot is baleset ér..a vadásztársaságok öntevékenysége miatt....és BIZTATJUK a fiatalokat hogy menjenek csak túrázni..Hol itt a biztonság?..vadászterületre ne tegyenek turistaösvényt..és túrázó..ne MERÉSZKEDJEN vadászterületre..!

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!