A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2012. június 1., péntek

Csak úgy...

10 megjegyzés :

  1. Hú..nagyon aprók a betük!..nem is tudom olvasni..:)

    VálaszTörlés
  2. Attól függ, hogy milyen böngészővel nézed....
    Google-normál,
    Firefox-kicsi.
    Most nagyítottam, ha sikerült mindkettőn.

    VálaszTörlés
  3. Na..igen..most már azt is el tudom mondani hogy igen....EZ AZ IGAZI ÉLET..nekünk való..kivülállóknak:)..ebből csak egy pár szó az ami kisért mindig,mint egy óda:fenyőgally,tűzhely,erdő,barát,ember...és ehhez azt képzelek hozzá..amit csak akarok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon megtetszett ez a kis idézet és nagyon valóságosnak is tartom.

      Törlés
  4. Ismered a bódvaszilasi MagtArt-ot - egy magtárból kialakított természet-művészeti izé, Aggteleknél.

    VálaszTörlés
  5. Igen, végre hozzád férek:-)
    Láttam pénteken Bódvaszilason ezt a MagtArt kiállítást, ráadásul kaptam is egy katalógust - persze ami a katalógusban van, nem mind található már meg ott is, sajnos. Ha sikerül bemennem a Picasa albumomra, és föl tudom tenni a képeket (Esztramos Rákóczi-barlanggal egyetemben), megy majd a meghívó neked is.
    Mindenképpen írok a péntekről, a szombati gyöngyössolymosi ásványtúránkról is a blogomban. Csak valamennyi idő kell még erre.
    Biztos nálatok is dühöng a meleg! ja, látom itt oldalt is! Jó vasárnapot!

    VálaszTörlés
  6. most itt ezt is még egyszer elolvastam. És igen: a magány boldogító voltát én is ismerem, nagyon sokszor megyek egyedül is, ha nem jön senki - meddig várjak? és bizony, legtöbbször az a legjobb felfedező út, a magányos. Akkor mindent észrevesz az ember, míg ha akár csak egy ember is menetel mellette, elkerülhetetlen a figyelemelterelő beszéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sok igazság van ebben a kis írásban...
      Egyszer akár össze is futhatnánk, ha a Dunakanyarban járunk, mert oda elég sűrűn megyünk, leginkább ősztől-tavaszig.
      Igaz akkor biztos beszélgetnénk... de szerintem nem lenne baj!
      Kivételek erősítik a szabályt.

      Törlés
  7. Nem kell feltétlenül sokat beszélni:-) Ha arra jártok, írd meg előtte emailen, időt, helyet stb. és ha nekem is jó, odamegyek. Én egyébként csak néha járok magányosan, de ez a néha több alkalmat jelent, mint a társas kirándulás. Éppen azért írtam, amit írtam, hogy nekem nemigen akadály, ha nem ér rá vagy nem akar velem jönni senki - főleg ha aznap reggel határozom el, hogy megyek -, elmegyek és egyáltalán nem hiányzik az, aki nem akart eljönni.
    Annak idején, kb. tíz éve még jó párszor túráztam is, de harminc kilométereket naponta már nem akarok megtenni. Ráadásul azoknak a túráknak az volt a baja, hogy teljesítményre mentek, nem a természettel való ismerkedésre. Ti, innen látva, ezt is, azt is megcsináljátok. És ez jó.

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!