A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a kék sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2011. szeptember 12., hétfő

90'-es évek vége: Bringa láz...

Az 1998-as év környéke változást hozott a túráinkban.
Megvettük életünk első "komolyabb" kerékpárjait /19.000 ft./db/ .
És elkezdtünk tekerni.Nagy szám volt az akkor-nekünk!
Összejött egy jó kis csapat, akikkel néhány éven keresztül szép túrákat csináltunk szerte az országban.
A képeken látható: Tünde, Zoltán, Tamás, György és jómagam itt-ott.
A képek készítésének helye: Mátra, Bükk, Bakony, Vértes, Zemplén, Pilis, Börzsöny, Aggteleki karszt.
Digitalizáltam néhány akkori papírképet, jó volt újra megnézni!
Ízelítőnek néhány kép:


 










Ha többet akarsz látni klikk ideKépek

1 megjegyzés :

  1. Nem tudom milyen bicajotok van!Mi 2000ben vettünk..RÉSZLETRE..2 Csepel-SCHWINN.mountain bike..ot"26000..volt darabja..egy év alatt letörlesztettük...Ez volt életem egyik legjobb döntése .az első az hogy férjhezmentem..:)...Na..jók a bicajok még ma is..alig kellett javitani..és a java csak ezután jön!Nem is álmodtuk hogy egy BICIKLIZŐ_PARADICSOMBA vagyunk...na itt aztán vannak utak,.........ja..Auchanba vettük..

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!